Prins over haar boek Fris Frituren: “Van dikke frieten tot Siciliaanse cannoli, het staat er allemaal in. Er zijn recepten voor een kleine maaltijd of snack en het kan ook om een hoofdmaaltijd gaan. Een frituuronderdeel speelt soms de hoofdrol en soms een subtiel rolletje, met een grandioos effect.”
Angela Prins werd in 1956 geboren in Vught in groeide op in het Bourgondische zuiden van ons land. Eten speelde in haar familie een belangrijke rol. Na een studie aan de sociale academie en enkele banen, gooide ze op een goed moment het roer om. Ze ging zich vanaf 1996 wijden aan eten en koken. Aanvankelijk had ze een “kinderkeuken” onder de naam Stampot Jansen in Veendam. Ze publiceerde enkele receptenboeken voor kinderen. De kinderkeuken bestaat niet meer, maar Prins bleef volop koken en experimenteren. Dit leidde tot kookboeken als “Bij ons is alles lekker”. Twee jaar geleden verscheen Angela’s kookboek “Huisgemaakt” met eenvoudige en verleidelijke recepten voor liefhebbers van lekker eten. En nu is er dus Fris Frituren.